Evo gdje gledati Dinamo, Rijeku i Osijek u Ligi prvaka i 24. srp 2023. — liga prvaka; nk osijek; nk rijeka; dinamo. like 1. 6. Komentari 6. Dinamo bu prvak ! 24.7.2023. Gledal bum Dinamo,Rijeku i Osijek ...
Evo gdje možete gledati derbi Dinama i Osijeka te povratak 20. kol 2022. — Izravni prijenos utakmice od 21.05 možete pratiti na prvom programu SuperSport HNL Maksimir NK Osijek GNK Dinamo. Još nema komentara. Nema ...
Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Osijek? Utakmica 24. kola SuperSport HNL-a između klubova GNK Dinamo Zagreb i NK Osijek igra se u nedjelju, 5. ožujka 2023. godine u 17. 30 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, radijski prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.
Dinamo NK Osijek uživo prijenos gledati 25 studenog 2023 Gle prije 8 sati — Dinamo NK Osijek uživo prijenos gledati 25 studenog 2023 Gledati 4. stu 2023. — grobničan – nk varaždin varaždin podudaranja · hesgoal ...
Nažalost, bilo je ozlijeđenih, viroznih i odsutnih tako da smo radili u manjim grupama. Ali nešto smo i odradili. Imamo dosta problema, ali tako je otkad sam došao, ne treba o tome previše lamentirati niti kukati. Čeka nas derbi, a nismo baš u sjajnoj situaciji. No, sami smo se doveli do nje i sami se moramo iščupati. Dinamo nije idealan suparnik za to, ali bez obzira na ime suparnika i mjesto odigravanja utakmice svi moramo pokazati još veću dozu profesionalizma. Tu mislim da se moramo zamisliti što je svaki od nas dao klubu i na koji način treba razmišljati i kako se postaviti”, rekao je Zoran Zekić, trener Osijeka. “Ne treba mi nikakav veći motiv od toga da su nam potrebni bodovi, o ostalom ne razmišljam. Nadam se da igrači imaju motiv, želju i pamet da budemo što bolji. Dvije pobjede su lijepa sjećanja, jedna je došla nakon 18 godina tako da… Što reći nego ponovilo se! ”, dodao je trener Osijeka.
I ne samo derbi nego svih preostalih šest jesenskih utakmica od kojih četiri u prvenstvu i dvije u Europi. Sve su nam iznimno važne, želimo popraviti dojam i isprati gorak okus od nekih ranijih utakmica i pritom, naplatiti taj rad s bodovima”, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović. PROČITAJTE VIŠE: Amazinga vas poziva na Winter Wonderland 2023, a to je jedinstvena zimska zabava za cijelu obitelj! “Nakon nedavne utakmice protiv Rijeke dolazi nam još jedan derbi.
Dinamo Zagreb Osijek prijenos 25 studenog 2023 prije 6 sati — 3. stu 2023. — — [GLEDATI TV-] Osijek Dinamo Zagreb uživo prijenos 3 — Osijek Adana Demirspor uživo prijeLive prijenos utakmice NK Osijek.
Naslovna | Dinamo Zagreb Dobrodošli na GNK Dinamo Zagreb službenu web stranicu.
Groupe de My Site - Ceinture Energétique Namuroise Asbl prije 53 minute — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Osijek? Utakmica 24. kola SuperSport HNL-a između klubova GNK ...
“Dinamo je i dalje naša najbolja momčad, s najvećim budžetom i najboljim pojedincima. U situaciji su u kojoj jesu, ali imamo mi svojih briga. Ne smijemo im dati da se razmašu, ne smijemo im dati puno prostora, mi moramo biti što rastrčaniji i kompaktniji, imati jasnu ideju kako ćemo igrati kada imamo loptu”, zaključio je Zekić.
Dinamo i Osijek na Maksimiru igraju susret 16. kola HNL- prije 7 sati — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Osijek? Utakmica 24. kola SuperSport HNL-a između klubova GNK ...